maandag 24 februari 2014

en weer een week voorbij

Goedemorgen allemaal,

en weer een week voorbij, de tijd gaat snel en ik heb een weekje gespijbeld van mijn blog. H-S heeft een weekje vakantie gehad maar helaas moest ik gewoon werken. wel hebben we leuke dingen tussendoor gedaan.

Zo zijn we een dagje naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest echt een uitje waar wij lang naar uit kunnen kijken. Naar Zwolle gaan we meestal met de trein een leuke tocht maar dit jaar extra leuk, vanwege werkzaamheden zijn we over Amsterdam gereisd en dan via de Oostvaardersplassen door naar Zwolle.

Een mooie en leuke tocht zeker als je de film De nieuwe Wildernis hebt gezien. Wel is het een lange zit we vertrokken om 7:30 vanuit huis om om 11:00 bij de handwerkbeurs aan te komen.

We hebben een geweldige dag gehad, D en ik hebben allebei internet vrienden en vriendinnen gezien en gesproken en dat is heerlijk want we vertellen elkaar veel maar zien doen we elkaar wat minder.

H-S en ik hebben allebei een breiworkshop gedaan bij de toren van klinker gegeven door cursisten van Loret Karman echt een inspirerende vrouw die zelf prachtige wol verft. Ik heb geen masterclass gevolgd omdat die van 10:00 tot 16:00 duurde en ik vind het veel te gezellig om met D en H-S op stap te gaan

Ik heb zoals gezegd zelfs in de trein gebreid veel mensen kijken maar zeggen niets sommige vragen wat je aan het maken bent en sommige gaan zachtjes insteken omslaan overhalen en af laten glijden zeggen.
Ik ben door de workshop en de geleerde techniek erg gëinspireerd en en dan ook begonnen met een kol in deze techniek ik heb op de Beurs een knot wol gekocht van
Manos del uruguay
hieronder zie je een foto van de wol


Het ziet er erg flitsend uit en dat is het ook het breit super en we gaan dan ook proberen om de wol zelf te gaan verkopen. het is een fair trade product het is er in vele kleuren en ook in verschillende diktes ik hou jullie op de hoogte of dit product binnenkort bij ons te krijgen zal zijn.

tot volgende week\

1 opmerking:

  1. Heerlijk zo'n weekje spijbelen, maar fijn dat je er weer bent. Zwolle was super, jammer dat we op verschillende dagen gingen. Ik heb als niet breister ook een tijdje met Loret staan praten, ik heb een klein bolletje wol gekregen om eens te ervaren hoe het is om met echte wol te breien, ze is lief, hartelijk, uitnodigend en inspirerend, een echte reclame voor de breikunst en ze heeft een prachtige collectie heerlijk aanvoelende wol.

    BeantwoordenVerwijderen