maandag 3 februari 2014

Goedemorgen maandag

Goedemorgen allemaal alweer een week voorbij, en een nieuwe voor de boeg.
Stond afgelopen week nog in het tekenen van rustig aan doen en heerlijk freubelen.

Deze week gaat het dan eindelijk gebeuren. Vorig jaar zijn we vol goede moed begonnen om de hal op te knappen. Het behang is besteld de verf gekocht, en de eerste stappen van muren kaal maken waren in volle gang. De trap was al geschuurd en voor de eerste keer in de lak gezet. En dan voor vele van jullie vast herkenbaar allerlei (belangrijke) tussendoordingen. dit is natuurlijk zelf in te vullen maar o.a tandarts bezoek, dokter bezoek, begrafenis, crematie, kersttijd, ziek zijn, kinderen hebben vakantie, Extra werken op je vrije dag, dagje met moeder op stap. en ga zo maar door. afgelopen week had H-S extra vrij en heb ik mijn vrije dag geruild. En ik ben toch echt maar 1 dag in de week vrij. Maar nu gaat het echt gebeuren de metamorfose is in aantocht, van een hal met strandhuisjes op de muur en bootjes gaan we over op stoere brede houten planken.
De trap wordt (is al) grijs en er komen Italiaanse telwoorden op de stootborden deze hebben we besteld bij maisonmarcella echt top en alle soorten en maten zijn leverbaar. en verder hebben we al ideën maar nog geen uitvoering


Waarschijnlijk komen er voor de komende week dus klus foto's aan. in plaats van project foto's.
Al is dit natuurlijk ook een project. En zoal jullie op de foto zien nog genoeg werk voor de boeg

Marcel

1 opmerking:

  1. En, en, en.... hebben jullie wat kunnen doen deze week? Spannend hoor, zo'n make over van de hal, dat is straks heel anders binnenkomen! Succes met de werkzaamheden! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen