maandag 6 januari 2014

Een nieuw jaar een nieuw begin

Goedemorgen allemaal,

voor alle lezers de allerbeste  wensen en een mooi en creatief jaar gewenst. Zoals belooft ga ik de blog beter bijhouden met alle ditjes en datjes in en rondom Quilt&Vilt.

Mensen veranderen en smaken veranderen, zo zit ik nu in de kleurrijke periode denk ik. Hoe bonter hoe beter, zo heb ik van sinterklaas prachtig haakgaren gekregen voor het maken van de
Gypsy blanket net zoals het plaatje hieronder
het patroon en de wol komen van My Rose Valley een inspirerende blog van een Zweedse dame die woont in Zwitserland. Het was nog even spannend of het op tijd binnen zou zijn maar dat is gelukt.
Het begin is inmiddels gemaakt maar het duurt wel even voordat het resultaat ook zichtbaar is, het is echt een tussendoor project want D haar Poppy vest moet natuurlijk ook afgemaakt worden.
Het voor en rugpand liggen geduldig te wachten om verder verwerkt te worden en de eerste mouw is bijna af. dan rest mij de taak om de tweede mouw, het beleg, de afwerkbies te gaan breien en het in elkaar zetten nog. Gelukkig kan ik altijd naar de fair isle brei cursus bij de schapenkop voor hulp en informatie.
Voor nu ziet het er zo uit
 
Ik schiet dus al aardig op. ik ga jullie zeker op de hoogte houden van de vorderingen.
Verder zijn er nog heel veel dingen die ik vertellen kan maar daarover later meer
tot snel allemaal
 2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke deken ga je maken als tussendoorproject, volgens mij zit jij al jaren in de kleurige periode, maar misschien ervaar jij dat anders ;-)
  Je Poppy jas gaat echt snel, jeetje, wat ben jij opgeschoten met dit indrukwekkende werkstuk en wat wordt het mooi! tot gauw, ik volg je kleurrijke vorderingen graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus nu krijgen we iedere week minstens één berichtje van je? Ik zit er klaar voor ;-)
  Lieve woorden had je geschreven bij Pauline, dank je wel.
  Ik hoop dat jullie dit jaar weer bij Wol in de Hoofdrol staan en dan hoop ik ook dat jullie heel veel kleuren Kauni bij jullie hebben. Wat een fantastische wol is dat!
  Hartelijke groet en tot in mei, Kyra

  BeantwoordenVerwijderen