maandag 25 november 2013

alle blogs nog an 's toe

Hallo lezers,

ik ben me er terdege van bewust dat ik het afgelopen jaar erg met mijn pet naar heb gegooid wat betreft het schrijven en foto's plaatsen op de blog, steeds weer kwam de belofte om wat vaker wat neer te krabbelen en jullie deel uit te laten maken van wat er leeft hier in en om Quilt&Vilt.

En jullie moeten me geloven als ik vertel dat die wil er ook echt is maar tijd is een ander verhaal. ik vind computeren erg leuk maar dan vooral het zoeken naar leuke blogs en patronen en ideeën, of een spelletje met H-S op de WII verder komt heet vaak niet.

Ook het breien, haken, vilten, quilten, staat hoog in het vaandel. met steeds het voornemen om dat eens uitgebreid minimaal 1 keer in de week hier op de blog te plaatsen. Maar jullie zien het verder dan verontschuldigingen kom ik vaak niet. daarom heb ik mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar vanmorgen verzonnen. meer bloggen minimaal 1 keer per week maar het liefst vaker met als doel dat ik van de 14 volgers die ik nu heb er 50 wil maken voor dat 2014 voorbij is.

Nu weet ik dat dit voornemens zijn maar ik ga het deze keer niet proberen maar ik ga het DOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Waarschijnlijk is dit ook gelijk voor dit jaar het laatste blog berichtje de Decembermaand is hier vaak erg druk en rommelig dus vanuit hier alvast veel feestelijke dagen met liefde en gezelligheid en een goed begin van het nieuwe jaar.

En wie weet staan er opeens dit jaar nog meer berichtjes op de blog.

liefs Marcel

1 opmerking:

  1. Dan hoop ik dat dit je laatste excuus is en we volgend jaar iedere week kunnen smullen van een blogpostje van jullie.

    BeantwoordenVerwijderen