maandag 24 maart 2014

Knippen met die schaar

Hallo allemaal,

Nou het is gebeurt hoor ik heb de schaar erin gezet. Het zweet stond in mijn handen maar het is gelukt.
Carina van de Schapekop heeft het eerste stuk gedaan en ik ben verder gegaan met knippen het voorpand en het beleg zijn open geknipt 
Ik ben nu bezig met de bies aan de voorkant om het beleg en het voorpand samen vast te zetten. dan heb ik nog een mouw die af moet en de mouwen erin zetten verder alle naden en beleggen vast zetten en dan hup de was in ( nog zo'n benauwd puntje het wassen) maar het einde is in zicht.
na ruim een jaar is de poppy een feit. geweldig om er mee bezig te zijn en altijd weer benieuwd naar de volgende kleur combinatie als er een nieuw kleurtje op de bol in zicht kwam.
Verder wel andere projecten tussen door gemaakt. mutsen en sjaals op bestelling. kussens op aanvraag maar ook gewoon leuke projecten. voor de maak, heerlijk om bezig te zijn
 

3 opmerkingen:

 1. Ik vind dat je dit complexe project toch snel af hebt, het zijn nog al grote lappen! Ik ben heel benieuwd naar de foto dat D hem aan heeft, nu dus niet wegleggen en iets anders gaan doen, afgesproken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf joh, ik vind het ook best wel snel, doe over zo'n shawl ook een jaar (tussen de andere projekten door) Benieuwd hoe de poppy staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heeeeel erg onder de indruk. Wat een complex werk en wat een geduld heb jij toch. Maar het is ongelooflijk mooi geworden. Jammer dat dit jaar de Wol in de Hoofdrolmarkt niet doorgaat, ik had D. graag in haar vest zien lopen.
  Zeg, hoe zit het met de Russische Dwangbuis? Daar ben ik namelijk ook erg benieuwd naar...

  BeantwoordenVerwijderen