dinsdag 15 januari 2013

de wintervorst is toch gekomen

Heerlijk het sneeuwt, Alles is wit en grote vlokken dwarrelen naar beneden om neer te dalen op een mooi wit tapijt. Het mooiste is het natuurlijk vroeg in de morgen als er nog niemand met zijn voeten overheen gelopen heeft maar ja daar doe je niets aan. Binnen is het lekker kacheltje aan kopje koffie terwijl ik het blog even bijwerk.


De top van HS zijn safari quilt is inmiddels af en ben nu bezig hem te dubbelen, ik kan je vertellen daar krijg je het behoorlijk warm van het zweet staat op mijn rug. Meneer heeft zelf de blokken op de plaats gelegd waar hij moest komen en heeft het geheel goed gekeurd. Het is een vrolijk geheel geworden. op de foto ziet hij er wat somber uit de kleuren zijn heel fris met het groen en geel ertussen anders had het wel een somber geheel geworden.


Ook al valt de sneeuw gestaag naar benden bij ons heeft moeder aarde al voet in huis gezet. Voorzichtig probeert ze de bollen wakker te maken en ook mevrouw bollenbelofte laat weten dat in huis de lente komt.
Voor de natuur is zo'n winter periode super dus laten we er maar van genieten. De bolletjes laten het buiten nog afweten maar binnen wordt het vanzelf voorjaar

1 opmerking:

  1. Wat een leuke quilt, en moeder aarde gezellig weer aanwezig, tussen de sneeuw piepen hier de bolletjes al boven de grond. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen