donderdag 10 januari 2013

Een creatief nieuw jaar gewenst

Het jaar is alweer 10 dagen oud, tijd om iedereen een heel creatief en gezellig nieuw jaar te wensen.

Wij zijn al aardig bezig mag ik wel zeggen, de drukke Decembermaand ligt achter ons en de rust in huis is weer terug gekeerd. We hebben veel ideeën en zijn ook zeker van plan ze te gaan uitvoeren. Zo hebben we mooie berken stammen die gaan dienen als lampen voet met daarop zelf gevilte lampenkapjes.

M is bezig met een safariquilt voor HS. Ik kan jullie vertellen dat dat best een project is want meneer (6 jaar) weet namelijk precies hoe hij moet worden.
Vorig jaar zomer heeft hij een nieuwe kamer gekregen in de safari stijl en verzon ook meteen dat daar wel een nieuwe quilt bij hoorde. We hebben in verschillende fase's de stofjes gekocht en toen kwam de vraag hoe gaat het worden?
De ideeën die D en ik aandroegen waren het allemaal niet het moest een logcabin worden. inmiddels zijn de blokken klaar en kan het in elkaar zetten gaan beginnen maar meneer is nog aan het passen welk blok waar moet komen.

Wel is hij er heel erg trots op dat hij een nieuwe quilt krijgt. en verteld het tegen iedereen die het maar horen wil.

Ook borrelen er al weer nieuwe ideeën op terwijl ik dit stukje schrijf, wij hebben ons voorgenomen om alles wat we bedenken en verzinnen op te schrijven, we vergeten er anders zoveel.

Ik zal jullie op de hoogte houden van alle ideeën die we hebben uitgevoerd.

tot snel
Marcel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten