maandag 18 februari 2013

te lang geleden

Goedemorgen allemaal,

Hier weer eens een berichtje op de blog, ja,ja ik weet het het is al veel te lang geleden maar er moet ook gewoon gewerkt worden. Wel hebben we goed nieuws, we zijn druk bezig om een nieuwe webshop in te richten. De webshop die we nu hebben heeft nooit helemaal goed gewerkt, maar we gaan nu een mooie krijgen. Als het allemaal een beetje meezit worden we eind maart omgezet. we hebben dan een aantal leuke actie's voor jullie in petto maar daarover later meer.

Dan het verhaal achter dit te mooie vest. sommige van jullie zullen het herkennen maar andere misschien ook niet he is een patroon van Christel Seyfarth. en ik heb het gekocht bij de schapekop in Nieuwpoort. Ook ga ik er een workshop volgen om de techniek onder de knie te krijgen, en dan te bedenken dat ik de techniek wel eens wilde proberen door een klein project te doen. Zoiets als de butterfly musten op de afbeelding hieronder. Maar vrouwlief was meteen verkocht toen ze de afbeelding van het flowerpower vest zag, en ik moet zeggen dat ik dat ook niet heel vervelend vind.                          



De schapenkop in Nieuwpoort is ook een erg inspirerende winkel je wordt er super geholpen en de koffie staat altijd voor je klaar. ze hebben er zoveel en ze zijn zo deskundig dat het een feestje is om naar toe te gaan.

Nu jullie weer wat meer op de hoogte zijn zal ik mijn leven proberen te beteren en wat trouwer zijn op de blog. Schuif ik weer een paar pagina's op naar de inrichting van de webshop.




1 opmerking:

  1. Wat een waanzinnig mooi project! Heel veel succes met breien. Natuurlijk genieten we graag met je vorderingen mee.
    Succes met de nieuwe webwinkel inrichten. En tot gauw op dit blog, niet weer zo lang wachten hoor!

    BeantwoordenVerwijderen