maandag 19 mei 2014

veel te laat

Goedemorgen allemaal,

28 April voor het laatst een bericht geplaatst, veel te lang geleden.
Maar zoals vele van jullie al weten ben ik bloemist en zijn er allemaal rare dagen geweest.
April en Mei staan bol van de feest en herdenkingsdagen waarbij we veel bloemen kado geven, neerzetten, of we leggen kransen. wij hebben dan ook op mijn werk een periode van veel werken en weinig thuis achter de rug en dan schiet een berichtje er bij in.
Maar we zitten weer in rustiger vaarwater en dat merk je toch meteen.

Ook de markten van Quilt&Vilt gaan gewoon gezellig verder afgelopen zaterdag stonden we op de Vrije school (de Ridderslag) in Gouda. een prachtige dag met mooi weer gezellige stands en leu.ke mensen aan de kraam

Der paddenstoelen hingen in de boom.

De kraam goed gevuld.


 En er was een gezellige drukte. De paddenstoelen zijn onderhand ons kenmerk geworden ze zijn ook overal terug te vinden. maar ook de Kauni vond weer gretig aftrek. Ook verkopen wij de rainbow loom en de bijbehorende elastiekjes. Het thema van de vrije school was dit jaar vriendschap. H-S gaf dan ook een workshop aan de kinderen en verkocht daar waar nodig ook de materialen. aan het einde van de dag was hij trots dat hij zoveel verdiend had. Hieronder een paar voorbeelden van wat er zoal gemaakt is.

     
Iedereen heeft een leuke en geslaagde dag.

Ook heb ik nog een nieuwtje
sinds vorige week heeft quilt en vilt ook een eigen facebook pagina.
Zoek maar op Quilt&Vilt.
Like en deel ons en wie weet wat daar van kan komen?
Tot volgende week maar weer.


1 opmerking:

  1. Wat zijn jullie goed bezig! Inmiddels is jullie FBpagina geliket, ik zal jullie ook nog even delen. Heel veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen