dinsdag 5 januari 2016

Regelmaat en Ritme

Regelmaat en Ritme hoe fijn is dat,
Allereerst wil ik de volgers een heel erg goed en creatief 2016 wensen. Het jaar is nog maar net begonnen en zo ook de goede voornemens.

Een goed voornemen is iets wat je jezelf voorneemt en dan maar hopen dat het een succes wordt.
Een van deze voornemens is de blog, een nieuw jaar en dus ook weer nieuwe kansen.
Ik ga jullie niet vertellen dat ik zeker iedere week een bericht schrijf en dat ik het dit keer echt g doen
want als het even niet helemaal uitkomt en er weer eens een week wordt overgeslagen dan is het voornemen al weer mislukt.

Wat dan wel. Een jaar is het stil geweest op deze blog maar hij was door ons niet vergeten. We hebben een druk en bewogen jaar achter de rug, en daarbij horen veel nieuwe mensen maar ook veel oude bekenden.

Quilt&Vilt bestaat inmiddels 6 jaar en we zijn klein begonnen met flannellen quiltstof en viltpakketjes van Pop en Plank. Maar als snel werden de quiltstofjes ingeruild voor wol.

We hebben verschillende merken in ons assortiment gehad maar uiteindelijk hebben we gevonden wat we zochten Kauni. een prachtige wollen garen in veel effen kleuren en natuurlijk de Kauni effect garen prachtige kleuren combinaties hebben ze.
 
 
We hebben alle verloop garens in onze collectie, en volgens ons hebben wij de ruimste keuze van Nederland. Neem snel eens een kijkje op www.quiltenvilt.nl of op
Tot snel
Geen opmerkingen:

Een reactie posten