woensdag 22 augustus 2012

webwinkel kwijt

We hebben stress hier in huis. De hotmail is geackt en geblokeerd dus kunnen we geen mail ontvangen. er wordt hard aan gewerkt maar de mensen die daar aan werken stellen zulke rare vragen om te kijken of het wel ons account is. dus we wachten er nog even op.

Verder bleek gisteren onze webwinkel en alle daarbij behorende activiteiten verdwenen te zijn. dus geen mail en geen winkel meer. Ook de zoektocht naar onze hosting was ter vergeefs ook niets nog geen berichtje of iets dat we uit de lucht werden gehaald (o ja hebben natuurlijk geen mail) verder gezocht en berichtjes naar diverse mensen gestuurd maar nog geen berichten terug.

Naar alle waarschijnlijkheid moeten we bij een andere aanbieder een nieuwe winkel gaan inrichten. dat is op zich geen probleem maar we zijn ook de klanten bestanden kwijt. via de blog willen we dit aan iedereen laten weten.

We zijn er nog steeds maar nu even niet.

2 opmerkingen:

  1. Wat verschrikkelijk vervelend, je zult in het vervolg dus ook een papieren klantenbestand aanleggen, want dit wil je natuurlijk nooit meer. Sterkte met de stress en het oplossen van dit probleem.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Your bowls are so cute! Love the colours and your presentation too.
    Thank you.
    Cathy R

    BeantwoordenVerwijderen