donderdag 28 juni 2012Hier boven de afbeelding van een bloghop waar ik aan mee ga doen.
Het is naar een patroon van deze dame Regina Grewe, Toen ik deze schaaltjes zag was ik verkocht.
Een quiltvriendin van mij pauline had een linkje op haar blog geplaatst en zodoende ben ik ook aangstoken met de bowls with Borders. Als je ook mee wilt doen kun je je tot 7 juli op geven via de Blog van Carol ik heb er zin in en hou jullie op de hoogte van de vorderingen.

Dit is een project wat meegaat op vakantie. Ik heb dit weekend vrij dus kan ik nog even wat leuke stofjes scoren voor de schaaltjes. ga is even goed verzinnen wat hoe en welke kleur. Ik heb er ook gelijk een uitdaging bij, het is paperpiece en dat heb ik nog nooit gedaan!

We gaan naar Brielle daar zit Atelier Quiltgebeuren erg leuke winkel met mooie stoffen en lieve en leuke meiden.1 opmerking:

  1. Hé Marcel, kunnen we samen aan de schaaltjes! Ik borrel van enthousiasme, vandaag ga ik kiezen welke kleur ik ga nemen, de lapjes wassen en dan morgen los, zodra het patroon binnen is!
    Heel veel plezier met de schaaltjes, alvast een heel fijne vakantie toegewenst en ik verheug me op je updates, zo leuk om samen aan iets te werken!
    Groetjes, Pauline

    BeantwoordenVerwijderen