zondag 25 maart 2012

Opendag bij Pop en Plank

Pop en Plank bedankt voor deze geweldige dag en wat een werk is er weer van De nieuwe pakketten zijn ook weer helemaal top. Hier onder een overzicht van nieuwe pakketten en bestaande pakketten.De nieuwe pakketjes met kruiden. Zo prachtig alleen moeten we er nog even op wachten. Het gebruikte materiaal was nog niet allemaal leverbaar dus konden de pakketten nog niet gemaakt worden.


Ook een nieuwkomer in de schelpen serie de Nautilus een prachtig gemaakt jongetje die vanuit de bijgeleverde schelp uitkijkt over de zee.


Op de foto hiernaast een overzicht van bestaande pakketjes in de mooie warme tinten.

Het loze vissertje ook een nieuwkomer in de famile vande zee en het strand. de pakketjes in deze serie zijn goed uitgebreid met 3 schelpen kinderen en deze jongeman.

De rozen dames allemaal in de prachtige rozentinten en van groot tot klein


Hier een gedeelte van de paddestoel dames. Voor ons altijd een feest om naar te kijken, wij hebben een zwak voor de paddestoelen.
De bollen familie van bolletje tot moeder aarde allemaal zijn ze aanwezig en wat zijn ze leuk de. de grote dame aan de linker kant is een nieuwkomer en heet bollen belofte een prachtig geheel ze is ongeveer 30cm hoog en zal het middelpunt zijn in een voorjaars huis of op de zeisoens tafel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten